Други сајам каријерног вођења и саветовања у организацији Тима за каријерно вођење Уметничке школе у Нишу

Драги матуранти,

Услед погоршања епидемиолошке ситуације, а у складу са препорукама Министарства просвете, ДРУГИ САЈАМ КАРИЈЕРНОГ ВОЂЕЊА И САВЕТОВАЊА најављујемо у дигиталном простору, ради очувања здравља и безбедности.

Доношење правих и утемељених одлука о каријери мора бити засновано на правим информацијама. Стога је Тим за каријерно вођење и саветовање сматрао значајним да вама, ученицима Уметничке школе у Нишу, обезбеди потребна сазнања о могућностима које вам стоје на располагању, а тичу се даљег стицања знања, образовања и развоја ваше каријере.

Са циљем вашег што бољег информисања, оснаживања и пружања подршке, као званичну платформу школе, креирали смо Гугл учионицу, на којој се налазе и свеобухватне информације о високошколским установама и условима уписа истих. У учионици су пажљиво уређене и постављене значајне информације о факултетима, прослеђене нашем Тиму, за које верујемо да ће вам бити од изузетне важности при избору, али вам и приближити своје области рада, одсеке, смерове, департмане и процес уписа.

Надамо се да ћемо на овај начин ваше кораке у постављању и остварењу индивидуалних каријерних циљева учинити једноставнијим и изнад свега успешним!

Срећно!

Линк и код учионице проследиће вам ваше одељенске старешине.

Директор Уметничке школе Ана Николић и Тим за каријерно вођење Уметничке школе