ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ

Поштовани родитељи,

У нади да сте сви добро и здраво, желимо да вам се и овим путем обратимо и захвалимо на подршци коју од вас добијамо. Упркос ситуацији која нас је све задесила, као школа смо се потрудили да испунимо, пре свега, нашу образовну улогу, али и ону веома важну, васпитну, како би се наши ученици, ваша деца, осећали мање изоловано иусамљено. У свему томе нам много помажу наши дивни ђаци, као и ви родитељи.

Настава на даљину одвија се свакодневном комуникацијом путем различитих платформи, најприхватљивијих у новонасталој ситуацији. Сви ученици школе су укључени, а анализе показују и да већина постиже задовољавајуће до јако добре резултате. Трудећи се да их на различите начине мотивишемо, осим достављања и презентовања наставних садржаја, заједно са њима креирамо један амбијент пријатан за учење и стваралаштво.

Ангажовање ученика, њихова преданост у изради задатака, истраживачки рад и заинтересованост, праћени су током овог тромесечја формативно, у педагошким свескама предметних наставника, до понедељка 13.04.2020. године, када су се, са завршетком трећег класификационог периода, стекли услови за уношење бројчаних оцена, што нам је потврђено и дописом Министра просвете, науке и технолошког развоја. Оцене о залагању и напредовању ученика, можете погледати у ЕС дневнику, за чији приступ сте током првог полугодишта добили шифре.

Тренутна ситуација са постигнућима није дефинитивна и непромењива, до краја школске године нас чека још наставе, још оцена и изазова, и зато остајмо добро и здраво, у нади да ће све ово брзо проћи и да ћемо своје ученике што пре видети у
школским клупама.

Датум 16.4.2020.

Директор школе

Ана Николић